Álmodd meg, életrekeltjük!

Vannak elképzeléseid, ötleteid, de nem tudod hogyan fogj hozzá? Ebben tudunk segíteni Neked. Te egyszerűen csak álmodd meg, mi pedig segítünk, hogy az álomból valóság legyen!

Álmodd meg, életrekeltjük!

Vannak elképzeléseid, ötleteid, de nem tudod hogyan fogj hozzá? Ebben tudunk segíteni Neked. Te egyszerűen csak álmodd meg, mi pedig segítünk, hogy az álomból valóság legyen!

ÁLMODD MEG, MEGCSINÁLJUK!Lakberendezés

ÁLMODD MEG, MEGCSINÁLJUK!Lakberendezés

Lakásátalakítás, felújítás előtt állsz, vagy épp új ingatlanodat, irodádat rendeznéd be, de nem tudod, hogyan fogj hozzá? Vannak kreatív ötleteid, és persze a neten is láttál ezer és egy megoldást, de nem tudod önállóan megvalósítani, és egyébként sem biztos, hogy a végeredmény jól mutatna a nappalidban?

Olvass tovább és tudd meg hogyan segíthetünk!

https://www.harombors.hu/wp-content/uploads/2018/04/image-about-03.jpg
1. Lépés
Megismerjük egymást, meghallgatjuk az elképzeléseidet, vágyaidat, elmondod mire van szükséged.
2. Lépés
Az elmondottak alapján készítünk egy személyreszabott hangulatmontázst, hogy pontosabban lásd a leendő stílust.
3. Lépés
Elkészül a minden részletet tartalmazó tervdokumentáció.
4. Lépés
Az álmokból és tervekből megszületik a valóság, hogy végre élvezhesd új otthonod.

HOGYAN DOLGOZUNK?Munkafolyamatok

Minden esetben az alábbi lépéseken megyünk végig, így biztosítva, hogy a projekt az elejétől kezdve a végéig jól kézben tartható és követhető legyen.

HOGYAN DOLGOZUNK?Munkafolyamatok

Minden esetben az alábbi lépéseken megyünk végig, így biztosítva, hogy a projekt az elejétől kezdve a végéig jól kézben tartható és követhető legyen.
https://www.harombors.hu/wp-content/uploads/2018/04/image-about-design-process-640x395-640x395.jpg
  • Konzultáció
  • Tervezés
  • Beszerzés
  • Kivitelezés
Tanácsot adunk, ha elakadtál

Egy új ingatlan vásárlása vagy egy felújítás mindig nagyon izgalmas, és tele van lehetőségekkel. Pontosan tudod, milyen hangulatot, érzésvilágot szeretnél megteremteni, esetleg utána is olvasol az egyes stílusoknak, és próbálsz figyelni a stílusjegyekre – aztán idővel egyre nehezebb megtalálni a tökéletes bútorokat, belőni az arányokat, mennyi az elég és hol kezdődik a túl sok? És hogyan tudod megoldani, hogy a kész szoba ne csak mutatós, de funkcionális is legyen?

Évtizedes tapasztalatunknak köszönhetően tudjuk: néha mindenki kifogy az ötletekből, ám gyakran elég egy „friss szem”, egy másik nézőpont! Tanácsadásunk során segítünk abban, hogy a meglévő terveidet, esetleg a már megvásárolt elemeket hogyan tudod ízlésesen, mutatósan, mégis praktikusan elhelyezni, és mi az, ami még hiányzik.

Ráadásul gyakran előfordul, hogy a nagy kérdéseken gondolkozva elsikkadnak a részletek – a tanácsadás során hamar kiderül, ha valamilyen később komoly bosszúságot okozó apróságra nem gondoltál. Kivitelezőre van szükséged? Festő, asztalos, villanyszerelő, és számos más szakterületen dolgozó, megbízható, kipróbált partnerünket örömmel ajánljuk a munkák elvégzéséhez, mert tudjuk, hogy ezzel megvédhetünk egy újabb csalódástól.

Tervezzünk együtt!

Egy enteriőr megtervezése nem magányos feladat: nem úgy működik, hogy bedobod az adatokat, megnyomsz egy gombot és kijön a végeredmény. Hiszünk az egyediség, a személyre szabott enteriőr erejében – mert a kész tér vendégeid számára rólad is sokát árul el, ezért téged kell képviselnie.

A tervezés első lépése a személyes találkozás és az igényfelmérés. Itt még nincs semmilyen kötelezettséged, sőt, ez mindenkinek ideális alkalom arra, hogy lássuk, tudunk-e együtt gondolkozni. Ha nincs meg a „kémia”, nem értjük egymást vagy nem tudunk hasonlóan gondolkodni, az együttműködés is döcögős lesz – a végeredmény pedig kétesélyes.

Ha azonban a megbeszélés során megtaláljuk a közös hangot, akkor átadjuk az árajánlatot, egyeztetjük a határidőt, majd az igényfelmérés alapján készítünk neked egy tervdokumentációt, ami igény szerint lehet:

  • 3D látványterv,

  • berendezési alaprajz,

  • falnézet,

  • építési/bontási terv,

  • de akár burkolatkisztási terv,

  • vagy bármi egyéb, amire szükséged lehet.

Kiválasztod, mi felkutatjuk!

Szolgáltatásaink fontos részét képezi a beszerzés. Pontosan tudjuk, milyen nehéz megtalálni a tökéletes, jó minőségű textilt, tapétát, padlólapot vagy épp bútort, ráadásul a lehető legjobb ár/érték arányban.

A közösen megtervezett enteriőr megvalósítása sokszor nem kis falat, még az internet korában sem: az alapanyagokat és a berendezési tárgyakat érdemes személyesen ellenőrizni, ráadásul a nem mindig naprakész információk miatt sokszor feleslegesen utazgathatsz és telefonálhatsz, pláne ha ritkább darabokról van szó.

Idő spórolunk neked, és akár az általad preferált beszerzési forrásokkal is örömmel felvesszük a kapcsolatot, így neked már csak az előválogatott termékek közül kell választanod.

Kivitelezés megbízható partnerekkel

Évek óta dolgozunk megbízható szakembergárdánkkal, akiket bátran ajánlunk ügyfeleinknek és partnereinknek egyaránt. Nem csak az esetleges átverésektől, de a csalódásoktól is megkímélünk: minden partnerünk igazi szakember a maga területén, munkájukat olyan minőségben végzik, hogy a saját otthonunkat is gond nélkül a kezükbe adnánk.

Ha valódi szakembereket keresel egy felújításhoz, örömmel összekötünk velük.

Nincs időd, energiád, vagy egyszerűen idegzeted ahhoz, hogy folyamatosan a munkásokat ellenőrizd, vagy a napi apró-cseprő ügyekben állandóan döntést hozz? Megvan a saját életed, ahol nap mint nap helyt kell állnod – nekünk viszont a szenvedélyünk a lakásfelújítás és lakberendezés. Közös megegyezés alapján szívesen átvesszük tőled a kivitelezés összes nyűgét, így neked csak a legfontosabb kérdésekben kell döntést hozni, a végeredményt mi garantáljuk.

LÉPJ KAPCSOLATBA!Alkossunk együtt!

Keltsük életre a Te álomotthonodat is!
Kattints az alábbi gombra és lépj kapcsolatba velünk!

LÉPJ KAPCSOLATBA!Alkossunk együtt!

Keltsük életre a Te álomotthonodat is!
Kattints az alábbi gombra és lépj kapcsolatba velünk!
https://www.harombors.hu/wp-content/uploads/2018/04/3blogo.jpg
MUNKÁINK
https://www.harombors.hu/wp-content/uploads/2018/05/referenciak.png
A HÁROM BORS
A lakberendezés számunkra nem munka, hanem szenvedély és hivatás, amit sok tanulással, és rengeteg tapasztalattal fejlesztettünk és fejlesztünk a mai napig. Hiszünk abban, hogy a munkánkkal minden alkalommal értéket teremtünk.
KAPCSOLAT
Három Bors Kft.
1037 Budapest, Hegyoldal utca 1.